Известие

Collapse
No announcement yet.

Светна ми една лампа на таблото - Помагайте

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Светна ми една лампа на таблото - Помагайте

Здравейте колеги,
    От 2 дни ми свети една лампа на таблото и се чудя какво е: човек, седнал на седалката, със сложен колан и пред него голяма кръгла топка - все едно в скута му. Ако някой има идея какво индикира тази лампа, моля да пише.
    Благодаря.

И за два дни не можа да си отвориш книжката, да видиш за какво е тази лампа? Ако нямаш, по торентите има...
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Имаш проблем с ербезите. Трябва да се направи диагностика за да се види какъв точно, да се отстрани и да се изчисти грешката.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Имаш проблем с ербезите. Трябва да се направи диагностика за да се види какъв точно, да се отстрани и да се изчисти грешката.
        За скромната информация дето предоставяш колегата ,екотроник ти е отговорил повече от изчерпателно.Кажи каква е колата как и светна лампата,и с ключа въртяли ли сте тази ключалка дето е около жабката.
        155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

1.8, бензин е колата. Не съм пипал нищо, при едно от тръгванията започна да свети и така всеки път.

Comment

Първоначално публикувано от toci1 Покажи съобщение
            1.8, бензин е колата. Не съм пипал нищо, при едно от тръгванията започна да свети и така всеки път.
            156 ако е колата и има ли аирбеци в седалките ми кажи и ще ти кажа какво да направиш.
            155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

156 е, но нямам идея дали има еарбеци в седалките. 98 година, 144 коня, това е.

Comment

Положението със знанията ти за устройството на автомобила явно е доста сериозно, ако има airbag в седалките като ги погледнеш отстрани на облегалката за гърба ще си пише.
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
                  Положението със знанията ти за устройството на автомобила явно е доста сериозно, ако има airbag в седалките като ги погледнеш отстрани на облегалката за гърба ще си пише.
                  По ясно от това здраве му кажи.
                  155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

98 г. нема еърбеци в седалките ! Свали таблото и махни крушката
                    Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                    159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                    NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Първоначално публикувано от toci1 Покажи съобщение
                      156 е, но нямам идея дали има еарбеци в седалките. 98 година, 144 коня, това е.
                      Човече иди на диагностика да ти изчистят грешката.Моята е същата, само че 97-а, сигурен съм че нямаш еарбеци в седалките.Същото ми се случи и на мене, за 5 минути я оправиха, шашнала се нещо централата.Само това беше.Не че не може да е нещо друго, примерно някой разхлабен куплунг...някъде си.Послушай ecotronic
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Ако грешката не е заради прекъсващ лентов кабел на волана, задължително трябва буксите да се почистят и напръскат с контактен спрей. Иначе само с чистенето на грешката, вероятността тя пак да се появи след време е голяма.
                        Почистването на буксите се прави при откачен акумулатор!

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Това че няма еърбеци в седалките, не означава че няма пиропатрони, които също са потенциална "язва" с подвижен кабел под седалката.
                          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                          Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                            И за два дни не можа да си отвориш книжката, да видиш за какво е тази лампа? Ако нямаш, по торентите има...
                            Браво бе, Колега! По-добре да си беше мълчал!
                            EXX- Alfa Romeo 147 1.6ТС 120к.с-2001г. - Gray /147-105к.с-2009г. - Black/ 147-105к.с-2008г.-Brown
                            147-105к.с-2008г. - Brown/147-105к.с-2009г. - Red
                            NEW-Cruze 1.8 16v 144к.с-2014г./BMW 120d 177к.с

Comment

Първоначално публикувано от tuning7350 Покажи съобщение
                              Браво бе, Колега! По-добре да си беше мълчал!
                              Що? Ти с какво повече от мен помогна, а спамиш?
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                              ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Working...
                              X